Palvelut

Pääasiallisena toimialana ovat lentokenttäkuljetukset, yritysten sekä yksityisten henkilöiden sopimuskuljetukset ja tilausajot. Yritys on myös rekisteröitynyt valmismatkarekisteriin matkanjärjestäjäksi ja  erikoistunut elämys- ja aktiivilomamatkojen järjestämiseen.

LENTOKENTTÄKULJETUKSET
Olemme erikoistuneet lentokenttäkuljetuksiin, etenkin Helsinki-Vantaan lentokentälle, missä käymme lähes päivittäin.

TILAUSAJOT
Suoritamme tilausajoliikennettä ja sopimusajoja ympäri Suomen niin yritysten kuin yksityisten henkilöidenkin toimesta. Reititämme ja aikataulutamme matkat sekä haemme jokaisen kotiovelta. Sinun ei tarvitse kuin nauttia matkasta!

MÄKINEN ACTIVE TOURS
Tarjolla erilaisia elämys- ja aktiivilomamatkoja. Käytössäsi ovat Active Tours -tuotteet joko yksilöllisesti räätälöitynä tai valmiina paketteina erikokoisille ryhmille ja yrityksille. Lue lisää ’Active Tours’-välilehdeltä.


Historia

Kuljetukset Mäkinen Ky on ulvilalainen henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys, jonka perusti Mikko Mäkinen vuonna 1953 Kaasmarkun kylään kotitalonsa yhteyteen. Tuolloin yritys toimi vielä nimellä Autoilija Mikko Mäkinen, ja liikennöinti hoitui yhdellä taksiautolla.

Nykyisin yrittäjänä toimii Asko Mäkinen, ja toiminta käsittää sekä taksi- että bussikuljetuksia. Kalustoa löytyy niin pienemmän kuin isommankin ryhmän kuljetuksiin.


Ota yhteyttä

Olipa mielessäsi palaute tai tarjouspyyntö, voit lähettää sen allaolevasta lomakeesta helposti.

Yhteystiedot

Postiosoite
Postiosoite

Leineperintie 38
29310 Kaasmarkku

Soita meille
Soita meille


KULJETUKSET MÄKINEN KY
Asko Mäkinen, puh. 040 867 7010
Lauri Mäkinen, puh. 040 513 3330

ACTIVE TOURS
Janne Saarikko, puh. 0500 221 985

Ota yhteyttä sähköpostitse
Ota yhteyttä sähköpostitse


KULJETUKSET MÄKINEN KY
asko.makinen@kuljetuksetmakinen.fi
lauri.makinen@kuljetuksetmakinen.fi

ACTIVE TOURS
janne.saarikko@kuljetuksetmakinen.fi