Palvelut

Henkilö- ja tavarakuljetukset

Tarjoamme monipuolista ja laadukasta kuljetuspalvelua Satakunnasta muualle Suomeen. Ajoneuvomme ovat muokattavissa tarpeen mukaan myös tavarankuljetuksiin.

Suoritamme tilausajoja ja sopimuskuljetuksia niin yritysten kuin yksityisten henkilöiden toimesta. Pääasiallisena toimialana ovat lentokenttäkuljetukset, etenkin Helsinki-Vantaan lentokentälle, missä käymme lähes päivittäin. Toteutamme kaikenlaisia tilaus- ja sopimusajoja aina paikallisista kuljetuksista pidempiin matkoihin. Reititämme ja aikataulutamme matkat sekä haemme jokaisen kotiovelta. Sinun ei tarvitse kuin nauttia matkasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Takaamme onnistuneen matkan alusta loppuun!


Historia

Kuljetukset Mäkinen Ky on ulvilalainen henkilökuljetuksiin erikoistunut yritys, jonka perusti Mikko Mäkinen vuonna 1953 Kaasmarkun kylään kotitalonsa yhteyteen. Tuolloin yritys toimi vielä nimellä Autoilija Mikko Mäkinen, ja liikennöinti hoitui yhdellä taksiautolla.

Nykyisin yrittäjänä toimii Asko Mäkinen, ja yritys on keskittynyt laadukkaisiin henkilökuljetuksiin. Kalustoa löytyy niin pienemmän kuin isommankin ryhmän kuljetuksiin.


Ota yhteyttä

Olipa mielessäsi palaute tai tarjouspyyntö, voit lähettää sen allaolevasta lomakeesta helposti.

Yhteystiedot

Postiosoite
Postiosoite

Leineperintie 38
29310 ULVILA

Soita meille
Soita meille

KULJETUKSET MÄKINEN KY
Asko Mäkinen, puh. 040 867 7010
Lauri Mäkinen, puh. 040 513 3330

ACTIVE TOURS
Janne Saarikko, puh. 0500 221 985

Ota yhteyttä sähköpostitse
Ota yhteyttä sähköpostitse

etunimi.sukunimi(a)kuljetuksetmakinen.fi